google search  

helderline.nl

 • News
 • Shell tankers
 • Visitors
 • Guestbook
 • Anecdotes
 • Contact
 • Links
 • Search
 • Myrina
 • you are here: helderline.nl » guestbook

  Guestbook

  Leave your personal message here. All visitors will be able to read it.

  If you prefer to contact Kees Helder personally, please use the e-mail page.

  Your name:


  E-mail address:


  Message:
  For Dutch visitors: if possible, please write your message in English
  Nederlandse bezoekers: als het mogelijk is, schrijf uw bericht in het Engels, alstublieft.


  Answer this question:
  3 + 4 = 

  Submit

  Guestbook messages

  14-10-2002 05:39 Stefan Van Zanten wrote:

  Hallo vrienden en familie,  Hierbij het bericht dat het met ons goed gaat in Bali.  De bomaanslagen waren dichtbij, vooral die bij het Amerikaanse Consulaat.

  Tot nu toe zijn er 182 doden te betreuren en zijn er velen gewond.

  De aanslag is nog niet geclaimd door een terrorristische organisatie, maar hier gaat men toch uit van moslim-extremisten die het op vooral Austrlische toeristen hebben voorzien. Daar zijn dan ook de meeste slachtoffers onder gevallen.

  In ons hotel verblijft een Australisch Rugbyteam, waarvan er 7 worden vermist en waarvan er nu 5 als overleden zijn gemeld.  OAD-reizen houdt ons goed op de hoogte over de ontwikkelingen met bezoeken aan het hotel en met nieuwsbrieven.

  Wij horen van hen dat er vanuit Nederland een negatief reisadvies is gegeven, maar er is voor OAD geen reden om vanuit hier terug te reizen naar Nederland.  Ik moet denken aan 10 jaar geleden in Joegoslavie. Ook daar zat ik naast de granaataanvallen en was er een hoop ellende op tv te zien, maar was er met mij zelf steeds niets aan de hand.

  Ga er dus maar van uit dat er met ons verder niks zal gebeuren.  Bedankt voor alle aandacht met sms'jes. De mobiele telefoon gebruiken wij verder niet voor gesprekken vanwege de torenhoge kosten. Als er werkelijk iets is horen jullie dat wel van ons.  Naast een sms kan een e-mail sturen ook. Het adres is:

  radisson.com/bali of

  E-resv.bali@radisson.co.id

  In beide gevallen goed onze naam + kamer 272 in Radisson Hotel (niet in Radisson Suites) vermelden.

  Maar het blijft een 3e wereldland, dus vertrouw er niet op dat ze aankomen. Wij lezen wel onze e-mails op Planet.nl gewoon uit.

  Kortom over de bomaanslagen: maak je niet ongerust.  Over Bali nog even. Het is een prachtig eiland. Het is vooral leuk om in een totaal nadere natuur en cultuur te zijn. Het was even wennen na de stop-over in Singapore, waar alles tot in de puntjes is geregeld, maar nu zijn we aan dit eiland met zijn vriendelijke mensen, lekkere eten, mooie natuur, fraaie cultuur en vooral het heerlijke weer gewend.

  Wellicht vragen wij overplaatsing aan naar Polisi Bali en Rekenkamer Indonesia.  Erich, wil jij deze inhoud even doorbellen naar mijn ouders. Zij zijn de enige zonder een e-mail of sms. Erg bedankt.  Hopelijk is bij jullie ook alles goed.  Tot zies/mails,  Hetty en Stefan.  Guestbook archive

  Maintained by Kees Helder and all visitors since 2002 | faq | admin